Adobe Lightroom

Het is niet voor niets zo populair. Dit programma wordt heel veel gebruikt door fotografen en ontwerpers. Lightroom is een prachtig programma om je foto’s mee te bewerken en beheren. Door de logische workflow kan de gebruiker veel sneller werken met verschillende soorten afbeeldingen. 

Met deze praktische training maak je uitgebreid kennis met Adobe Lightroom. Dankzij de gestructureerde opbouw van de training leer je het programma goed  gebruiken. Stap voor stap ontdek je via handige oefeningen de tools en mogelijkheden.  Je volgt eerst de trainer en kijkt daarna aan de hand van een korte oefening of je het begrepen hebt.

Lightroom
Lightroom

Wat leer je?

In de training Adobe Lightroom leer je over catalog maken, afbeeldingen importeren, ordening met slimme verzamelingen, belichting, kleurtinten en helderheid corrigeren, contrast en locale aanpassingen maken, portretten retoucheren, effecten toepassen, handig gebruik maken van voorinstellingen, exporteren en nog veel!

Wat leer ik?

  • Foto’s importeren en beheren met Bibliotheek
  • Indeling venster bepalen
  • Compositie correctie
  • Kleur en contrast aanpassen
  • Vlekken verwijderen, retoucheren en klonen
  • Exporteren naar hoge kwaliteit

Voor wie is de training bedoeld?

De training Adobe Lightroom is bestemd voor iedereen die beroepsmatig of in de vrije tijd met Lightroom foto’s wilt bewerken.

Vereiste voorkennis

Heb je nog nooit met Lightroom gewerkt of wil je er meer over leren?
Deze training is geschikt voor iedereen die Adobe Lightroom wilt leren gebruiken om foto’s te bewerken. Je leert snel wat je met Lightroom kunt en waarom dit zo’n populair programma is.  Algemene vaardigheid met de computer is voldoende om succesvol aan deze training deel kunnen te nemen.

WERKWIJZE

DEEL JE LEERDOELEN VOORAF!

BIJ AANVANG NEMEN WE JOUW DOELEN DOOR!

PERSOONLIJKE AANDACHT TIJDENS DE LES!

Na afronding van de training wordt een Business Visual certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.