Première Pro voor beginners

Adobe Premiere Pro 

In deze 2 daagse training Adobe Première zal je in een korte tijd vertrouwd raken met Première Pro en leren om jou eerste professionele video in het programma te monteren.

We leren u alle aspecten van het vak, vanaf de workflow binnen Première Pro tot aan het comprimeren en exporteren van mooie video’s.

Met deze praktische training maak je uitgebreid kennis met Adobe Première. Dankzij de gestructureerde opbouw van de training leer je het programma goed  gebruiken. Stap voor stap ontdek je via handige oefeningen de tools en de mogelijkheden. 

Je volgt eerst de trainer en kijkt daarna aan de hand van een korte oefening of je het begrepen hebt.

Photoshop beginner
Lightroom
EUR 900

Wat leer je?

  • Monteren met verschillende methodes
  • Verschillende tools gebruiken
  • Transities toevoegen
  • Werken met markers
  • Effecten gebruiken
  • Muziek toevoegen
  • En nog veel meer

Voor wie is de training bedoeld?

De training Adobe Première Basis is bestemd voor iedereen die beroepsmatig of in de vrijetijd met Première  beelden willen bewerken om bijvoorbeeld een verhaal te maken. Hoewel Première uiteenlopende doelgroepen kent blijft de basis voor iedereen gelijk. Iedereen die wil leren om op een gecontroleerde en gestructureerde manier te werken zal zich in de training  Adobe Première basis thuis voelen. 

Vereiste voorkennis

Deze training is geschikt voor iedereen die Adobe Première wil gebruiken. Heb je nog nooit met Première gewerkt? Dan kun je gewoon deelnemen aan deze training. Je leert snel wat je met Première kunt en waarom dit zo’n populair programma is.  Algemene vaardigheid met de computer is voldoende om succesvol aan deze training deel te kunnen nemen.

WERKWIJZE

DEEL JE LEERDOELEN VOORAF!

BIJ AANVANG NEMEN WE JOUW DOELEN DOOR!

PERSOONLIJKE AANDACHT TIJDENS DE LES!

Na afronding van de training wordt een Business Visual certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.