PHOTOSHOP VOOR BEGINNERS

Adobe Photoshop

Adobe Photoshop is uiterst veelzijdig en gebruikersvriendelijk, het is niet voor niets het meest populaire  bewerkingsprogramma ter wereld.

Leer in deze training de basismogelijkheden van Adobe Photoshop. De behandelde technieken zijn in een breed scala toepasbaar.

Met deze praktische training maak je uitgebreid kennis met Adobe Photoshop. Dankzij de gestructureerde opbouw van de training leer je het programma goed  gebruiken. Stap voor stap ontdek je via handige oefeningen de tools en mogelijkheden.  Je volgt eerst de trainer en kijkt daarna aan de hand van een korte oefening of je het begrepen hebt.

Photoshop beginner
Lightroom
Photoshop beginner

Wat leer je?

In de training Fotoshop Basis leer je over de interface, selecties, lagen, kleuren, resoluties, retoucheren, tekstfuncties,  maskers, filters, effecten, aanpassingslagen, pixels en resolutie. Dit zijn de fundamentele pijlers van Photoshop. 

Wat leer ik?

  • Foto’s importeren en beheren met Bibliotheek
  • Indeling venster bepalen
  • Compositie correctie
  • Kleur en contrast aanpassen
  • Vlekken verwijderen, retoucheren en klonen
  • Exporteren naar hoge kwaliteit

Voor wie is de training bedoeld?

De training Adobe Photoshop Basis is bestemd voor iedereen die beroepsmatig of in de vrijetijd met Photoshop beelden willen bewerken. Hoewel Photoshop sterk uiteenlopende doelgroepen kent blijft de basis voor iedereen gelijk. Iedereen die wil leren om op een gecontroleerde en gestructureerde manier te werken zal zich in de training  Photoshop Basis thuis voelen. 

Vereiste voorkennis

Deze training is geschikt voor iedereen die Adobe Photoshop wil  gebruiken om beelden te bewerken. Heb je nog nooit met Photoshop gewerkt? Dan kun je gewoon deelnemen aan deze training. Je leert snel wat je met Photoshop kunt en waarom dit zo’n populair programma is.  Algemene vaardigheid met de computer is voldoende om succesvol aan deze cursus Photoshop deel kunnen te nemen.

WERKWIJZE

DEEL JE LEERDOELEN VOORAF!

BIJ AANVANG NEMEN WE JOUW DOELEN DOOR!

PERSOONLIJKE AANDACHT TIJDENS DE LES!

Na afronding van de training wordt een Business Visual certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.